general electric logo

General Electric Kontrola Pristupa

Integrisani sistemi zaštite GE Security preventivno rešavaju probleme. Pouzdani sigurnosni sistemi kompanijama smanjuju rizik i rešavaju probleme bezbednosti. GE Secutity obezbeđuje pristup u najbezbenijim sigurnosnim sistemima na svetu.

Nudimo Vam:

MICRO 5 Kontroler


General Electric Micro5 kontrolerOmogućava povezivanje čitača i kontrolu vrata.Međusobnim umrežavanje ovih kontolera moguće je jednostavno proširenje kapaciteta.

MICRO5 tehnička dokumentacija.pdf

 

 

 

Dodatne ploče za MICRO5

 8rp8RP - ploča za priključenje 8 čitača

8RP -tehnička dokumentacija.pdf

 

 

 

 

Software Facility Comander

fcwnx

Kompletan softver za integraciju sigurnosnih sistema (Windows, Linux) jednostavan za korišćenje, omogućava monitoring u realnom vremenu, komandovanje i kontrolu, automatizaciju, administriranje baze, dobijanje različitih izveštaja u jedinstvenom unificiranom sistemu.

Facility Comander v2.0 -tehnička dokumentacija.pdf

 

 

 

Software Picture Perfect

picture perfect

Softverski paket koji integriše kontrolu pristupa, alarm monitoring, video nadzor, protivpožarne i interfonske sisteme, photo ID identifikaciju, i upravljanje podatcima.. Unix platforma čini ovaj softver stabilnim i sigurnijim od Windows softvera. Kontroliše preko 10.000 vrata, čuva milione transakcija i radi godinama u kontinuitetu.

Software Picture Perfect v.4 -tehnička dokumentacija.pdf

 

 

 

Software Secure Perfect

GE Software secure perfect

Softver koji omogućava kontrolu pristupa, monitoring protivporvalnih i protivpožarnih alarma, sistema video nadzora. Ovaj softverski paket pruža rešenja od manjih do velikih sigurnosnih sistema.

Software Secure Perfect v.6 -tehnička dokumentacija.pdf

 

 

 

 

 


 

iGuard kontrola pristupa

iguard uređaj za kontrolu pristupa i evidenciju radnog vremena

U kontroli pristupa nudimo opremu prilagođenu od malih do velikih objekata. Vršimo integraciju kontrole pristupa sa ostalim vidovima zaštite. Uložen novac u evidenciju radnog vremena se vrlo brzo vraća kroz povećanu radnu disciplinu.

iGuard je 2002. proglašen najboljim uređajem za kontrolu pristupa i evidentiranje radnog vremena  na  Svetu. Sa vrlo pristupačnom cenom i modernim rešenjem je odličan izbor.

Uređaju možemo pristupiti iz lokalne računarske mreže ili preko interneta koristeći IP adresu. Sa vrlo pristupačnom cenom i odličnim karakteristikama je odličan izbor za evidenciju zaposlenih.

Ovi terminali su pogodni kako za firmu sa jednim ulazom i 5 zaposlenih, tako i za firme sa velikim brojem filijala širom sveta i sa hiljadama zaposlenih. Bez obzira na broj zaposlenih i broj terminala podaci će se uvek čuvati na jednom mesti i biti dostupni putem interneta sa bilo kog mesta na planeti.iGuard je 2002. godine proglašen za sistem kontrole pristupa i evidencije radnog vremena godine, što uliva poverenje milion korisnika širom sveta.

Bez obzira da li se radi o malim, srdnjim ili velikim objektima, Tisab d.o.o. nudi kompletna rešenja.Mi implementiramo sistem kontrole pristupa, evidencije radnog vremena, video nadzora, alarmnog i protiv požarnog sistema u jednu sveobuhvatnu celinu, nudeći Vam bezprekoran osećaj sigurnosti 24h/7 dana u nedelji!

Detaljnije o iGuard uređaju za kontrolu pristupa i evidenciju radnog vremena pogledajte na adresi : http://www.tisab-inzenjering.rs/iGuard.htm

 

Tisab d.o.o. Tošin Bunar 143 -Studentski Grad, I blok krilo G, 11070 Novi Beograd

tel. +381 11 310-3-999; e-mail: office@tisab.rs