Sistem zaštite u Narodnoj Banci Srbije

NBSlogo

Tisab d.o.o. je pustio u rad sistem tehničke zaštite u osam objekata Narodne Banke Srbije. Ovim sistemom je stepen sigurnosni najznačajnije finansijske ustanove u Republici podignut na viši nivo.

Najveći kampus ADSL modema na Balkanu

ADSL server soba u Studenstskom gradu

Tisab d.o.o. je sa ponosom pustio u rad Sistem od 2000 ADSL jedinica u Studenstkom gradu (Beograd), čime je ovaj sistem postao najveći te vrste na Balkanu!

Sistem upravljanja zaštitom životne sredine

iso standard

Dana 20.juna 2012. godine je uveden i dobijen sertifikat za Sistem upravljanja žaštitom životne sredine ISO 14001:2004.

Sertifikaciona provera Sistema upravljanja zaštitom životne sredine je sporovedena 20.juna 2012.godine u preduzeću TISAB d.o.o.

Tako je TISAB d.o.o. pored već postojećeg sertifikata Sistema kvaliteta ISO 9001 uveo i Sistem upravljanja zaštitom životne sredine ISO 14001.

Video nadzor u Apatinskoj pivari

Tisab je instalirao video nadzor u Apatinskoj pivari

Pušten u rad sistem video nadzora u Apatinskoj pivari – Sony IP megapikselne kamere i IPCorder NVR.
Apatinska pivara – lider na domaćem tržištu u proizvodnji piva je izborom Sony IP megapikselnih kamera podigla stepen bezbednosti zaposlenih i imovine.

Video nadzor u fabrici Continental

Continental contitech

Pušten u rad sistem video nadzora u fabrici Continental Contitech fluid u Subotici – Sony IP megapikselne kamere i NUUO Titan NVR.
Fabrika Continental Contitech fluid koja pravi delove za svetski poznate automobilske brendove kao što su Audi, BMW i Mercedes izabrala je Sony IP megapikselne kamere sa superiornim kvalitetom slike i na taj način podigla stepen bezbednosti na visok nivo.

Tisab na sajmu zaštite IFSEC 2012. u Birmingemu(Engleska)

Tisab na IFSEC sajmu zaštite 2012.

IFSEC se ove godine održao po 39. put. To je centralni svetski sajam sigurnosti. Okupio je na jednom mestu proizvođače, distributere, konzultante, sistem integratore i krajnje korisnike.

TISAB je posetio štandove kompanija SONY i VIVOTEK, dva najveća svetska proizvođača opreme za analogni i IP video nadzor.

Kompanija TISAB d.o.o. je partner kompanije SONY i VIVOTEK već dugi niz godina, čiju opremu distribuiramo na području Srbije i okolnih država.

Industrijska telekomunikaciona oprema u postrojenjima fabrike VICTORIA OIL

Victoria Oil fabrika

TISAB d.o.o. je instalirao i pustio u rad sistem industrijskih telefona i zvučno/svetlosne signalizacije u postrojenjima VICTORIA OIL- vodećoj fabrici za preradu žitarica u regionu.

 telekomunikacionu opremu u postrojenjima Naftne Industrije Srbije.

CISCO oprema u Rafineriji nafte Pančevo

CISCO oprema u NIS rafineriji PančevoTISAB d.o.o. je instalirao CISCO telekomunikacionu opremu u postrojenjima Naftne Industrije Srbije.

Tisab d.o.o. Tošin Bunar 143 -Studentski Grad, I blok krilo G, 11070 Novi Beograd

tel. +381 11 310-3-999; e-mail: office@tisab.rs