ericsson logoTISAB je od samog početka svog poslovanja u ponudi imao ERICSSON-ove telefonske sisteme. Svojim kvalitetom i pouzdanim radom TISAB i ERICSSON su uspeli da zadovolje najzahtevnije korisnike kao što su Palata Federacije, Studentski Grad i drugi.

geGeneral Electrics Security kompanija je renomirani proizvođač sistema iz oblasti:
Analognih i IP sistema video nadzora;
Kontrole pristupa;
Protivpožarnih sistema;
Protivprovalnih sistema;
Integracije celokupnog sistema zaštite sa centralnim monitoringom.

 

sony logoTisab d.o.o. je sertifikovani partner kompanije SONY u oblasti sistema video nadzora. Sony je vodeći svetski proizvođač profesionalne opreme za analogni i IP video nadzor.

 

vivotekVIVOTEK je vodeći svetski proizvodjač opreme za IP video nadzor (kamere,snimači,risiveri,video serveri...). Povoljnim odnosom cena-kvalitet Vivotekove IP kamere su našle široku primenu kako u svetu tako i kod nas.

 

commend logoNajkvalitetniji i najpouzdaniji interfonski sistemi ,obezbediće Vam sigurnu komunikaciju na Vašem radnom mestu gde god se ono nalazilo.
Tisab i austrijski Commend su tu da Vam olakšaju komunikaciju u uslovima u kojima niste ni očekivali da je moguća!

 

 

 

 fitreItalijanski FITRE je renomirani svetski proizvođač sistema industrijskih telekomunikacija prilagođene radu u najtežim uslovima    (rudnici,termoelektrane...)

leLasLE LAS francuski industrijski interfonski sistemi.

 

ermes
IP interfonski sistemi - ERMES (Italija)

 

tcsNemački TCS Interfonski sistemi za stambene objekte visokog standarda izrade i kvaliteta.

 

 

luckyTechiGuard uređaj za bezkontaktnu i biometrijsku kontrolu pristupa sa mogućnošću evidencije radnog vremena je osvojio mnoge nagrade kao  najpouzdaniji uređaj na svetu!

eaton logoEATON je vodeća svetska kompanija u oblasti elektro-opreme, u okviru koje postoji divizija oko bivšeg Powerware-a(Best Power),koji proizvodi vrhunsku opremu za neprekidno naizmenično(AC) i jednosmerno napajanje.

 

everExceedEverexceed je jedan od najvećih svetskih proizvođača olovnih baterija, kako onih sa ventilom za kontrolu pritiska(VRLA) tako i klasičnih stacionarnih baterija.

Tisab d.o.o. Tošin Bunar 143 -Studentski Grad, I blok krilo G, 11070 Novi Beograd

tel. +381 11 310-3-999; e-mail: office@tisab.rs