philips logo

Philips SOPHO IPC 100


philips sopho IPC100Dizajniran da zadovolji narastajuće potrebe malih i srednjih preduzeća, Philips SOPHO IPC 100 je profesionalno,lako za instaliranje i korišćenje komunikaciono rešenje.Sa mnogobrojnim moćnim rešenjima,ovaj sistem će Vaš biznis učiniti produktivnijim po pristupačnoj ceni.Za razliku od većine sličnih sistema,IPC 100 Vam omogućava da iskoristite postojeću opremu.To je jedini telefonski sistem koji od tri linije i osam lokala može narasti do 96 lokala,bez zamene ijedne stavke.Šta više,IPC 100 je dokaz budućnosti.

 

 

Philips SOPHO IPK

philips sopho IPK

SOPHO IPK(Internet Protocol Key) sistem je svestrana komunikaciona platforma iz Philips-a.Omogućava Vam da uzivate u mnogim prednostima Ip tehnologije pomoću umrežavanja glasa i podataka- budućnosti poslovnih komunikacija..

SOPHO IPK Vam omogućava primenu tradicionalnih telefona, IP telefona, ili kombinaciju istih,i to u okviru jednog sistema. To Vam daje slobodu da primenite IP telefoniju kada i gde Vam je potrebna, štiteći današnje ulaganje u tehnologiju za budućnost.

Tisab d.o.o. Tošin Bunar 143 -Studentski Grad, I blok krilo G, 11070 Novi Beograd

tel. +381 11 310-3-999; e-mail: office@tisab.rs