DISPEČERSKI PULT telefonski sistem - AUTOKOMUTATOR TSC 106

DISPEČERSKI PULT telefonski sistem - AUTOKOMUTATOR TSC 106Ovaj telefon se koristi kao daljinski upravljač za hitne slučajeve za telefone sa centralnim i lokalne napajanjem.

Primena: na brodovima, vojne baze, industrijska postrojenja, za male sisteme hitnih poziva, za lokacije gde je teško ili financijski nepovoljno instalirati PBX.

Ovaj daljinski uređaj je samostalan svič. Koristi se za stvaranje sistema hitnih telefonskih poziva bez PBX. Daljinski je, ima slušalice, mikrofon i tastere za direktno biranje sa indikator svetla. Periferni uređaji -telefoni sa tasterima, sa ili bez slušalice. Kod ovih uređaj direktan dial-up se uspostavlja kada kliknete na taster ili  prilikom podizanja slušalice. Na ploči svetli lampa pozivatelja i poziva.

Od svakog perifernog aparata sprovodi se telefonski kabl do konzole, koja se povezuje sa određenim tasterom sa pilot lampom. U skladu sa tim, telefonske linije se sprovode dokle god je to potrebno.

Standardna verzija konzole ima 21 taster sa direktnim biranjem sa svetlima za upozorenja koja ukazuju koja linija zvoni. Konzola je proširiva  prilikom dodavanja modul sa 14 tastera.

Sa ovog daljinskog pulta možete birati bilo koji telefon u sistemu kada kliknete na direktan poziv ili da primate pozive sa bilo kojeg telefona u sistemu sa hands-free načinom rada ili u toku razgovora sa slušalicom. 

Udaljenost automatski služi za praćenje operativnog statusa svih telefona u mreži: u slučaju kratkog spoja, neispravnosti kabla, ili kada  jedan od telefona distribuira alarm.

 

 

Tehničke karakteristike:

Pozivni signal: 0 dB / 600 Ohm
Napon: 48 V
Napajanje zvona: 60 VAC-50 Hz
Materijal konzole: aluminijum
Materijal slušalice: vandal-otporna plastika
MTBF u satima: 50 000
MTBF tasteri: 1000 000 klikova
Dužina kabla slušalice: 1 metar
Montaža: desktop ili ugradnja u sto
Dimenzije: 370 x 320 x 220 mm (standardne konzole podložne promenama)
Težina: 3, 6 kg
Otvaranje: 4 šrafa na prednjoj ploči
Stepen zaštite od prašine i vlage: IP 40
Područje radne temperature: 0 ° C / + 50 ° C

 

Tisab d.o.o. Tošin Bunar 143 -Studentski Grad, I blok krilo G, 11070 Novi Beograd

tel. +381 11 310-3-999; e-mail: office@tisab.rs